Voice-over in commercials inspreken ? Bax-shop.nl
Home

Voice-over voor Bax Music

We Support Your Stage

Sinds maart 2009 is Sander als enthousiaste voice-over verbonden aan de webwinkel voor DJ's, producers en muzikanten op radio en tv. Je hoort hem als voiceover in reclamespots op SlamFM en Radio 538 voor Baxshop, en in 2011 kwam hij ook voor in billboards op RTL5 bij het programma Dancecode. Hij heeft al aardig wat enthousiaste commercials mogen inspreken, die zijn te herkennen aan de terugkomende pay-off 'Alles voor de DJ, producer en muzikant' en het uitspreken van 'Baks streepje shop punt nl'. Ofterwijl voor Baxshopnl. Baxshopnl heeft ervoor gekozen puur producten uit het assortiment te noemen, verspreid over meerdere commercials in een reclameblok. Daarmee viel de campagne op. Opvallend was ook Gerard Ekdom's parodie Kak-shop.nl op deze commercials. Hij deed de voiceover na in deze spots. Op RTL5 en Veronica heeft webwinkel Baxshop ook nog billboards uitgezonden, korte tvcommercials zijn dat. Deze tvcommercials werken ook ingesproken.

Radio spotjes inspreken
Voice-over inspreken
Inspreken
Vaste stem voor radio en tv spots
Commercials inspreken

Stem voor radiospots

In 2009 waren de eerste Bax-shop.nl spotjes met Sander te horen op SLAM. De jaren daarna ook o.a. STER, Radio 538 en Qmusic.


Beluister meer demo's van Sander

Voice-over in commercials

Op de zenders van SBS heeft hij billboards mogen inspreken. Bijvoorbeeld voor NCIS, The Big Bang Theory en According to Jim.

Jonge stem voor radioreclame

Sander z'n stem komt volgens marktonderzoek binnen bij de (jonge) doelgroep. Een uniek stemgeluid wat opvalt in de reclameblokken.

Sander boeken als voice-over?

+31 6 48 73 83 77
sander [ at ] jongerenstem.nl