Commercial inspreken ? Foot Locker e-learning + spots
Home

Voice-over voor Foot Locker

Sander is instore te horen als voice-over.

Foot Locker heeft voor Nederland en Belgie gekozen om voiceover Jongerenstem.nl regelmatig een instore commercial en e-learning te laten inspreken. Zijn stemgeluid werd als 'uniek' bestempeld, dat was wat Foot Locker als wereldwijde sneakerketen zocht. Je hoort 'm dus ook over de grens met spots in de winkel, namelijk in Vlaanderen. Hoofdkantoor van Foot Locker Europe zit in London, daar kwam ook alles samen. Zowel de elearning als de instore spots. De commercial opname, het inspreken, vindt telkens plaats in de thuisstudio van de jonge voiceover, om snel te schakelen. Via Skype zijn regie-aanwijzingen mogelijk.

Radio spotjes inspreken
Voice-over inspreken
Inspreken
Vaste stem voor radio en tv spots
Commercials inspreken

Instore commercials

Sinds najaar 2009 is Sander als vaste stem te horen in de Nederlandse en Vlaamse filialen van Foot Locker. It's A Sneaker Thing!


Meer horen van voice-over Sander?

E-learning inspreken

Naast spotjes in de winkels heeft Sander ook trainingen ingesproken voor Foot Locker. Medewerkers krijgen een interne opleiding.

Inspreken in thuisstudio

Voor Europa zijn er in totaal 7 stemmen, Sander is de Nederlandse. Om snel te kunnen schakelen is gekozen voor opname in thuisstudio.

Sander boeken als voice-over?

+31 6 48 73 83 77
sander [ at ] jongerenstem.nl