Skip to main content

Hi, ik ben Sander

professioneel voice-over voor radio, tv en online

Inmiddels heb ik ruim 16 jaar ervaring en beschik ik over een professionele opnamestudio waar ik zelf voice overs kan opnemen en monteren.

Als jonge Nederlandse voice-over klink ik vooral fris en enthousiast. Je kunt mij bijvoorbeeld inzetten voor het inspreken van jouw nieuwe commercial of bedrijfsfilm.

De afgelopen jaren heb ik voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt. Onder mijn klanten zitten kleine-, maar ook hele grote bedrijven, zoals je in mijn portfolio kunt zien en horen.

ThuisstudioTarieven

Een korte terugblik

Voor wie het leuk vindt om te weten hoe het allemaal begon:

Inmiddels ben ik een dertiger, maar op mijn vijftiende ben ik een online radiostation gestart. Dat was nog in de tijd dat je moest betalen voor de bandbreedte die je gebruikte. Al snel was ik genoodzaakt om deze, inmiddels uit de hand gelopen hobby op te geven, aangezien ik maandelijks ruim een half miljoen streamstarts had. Dat werd me toen te duur.

Bijkomend voordeel was wel dat ik wekelijks werd overstelpt met aanvragen om spots te maken of in te spreken. Zo kwam het dat ik op mijn zeventiende al ingeschreven stond bij de KvK als professioneel voice-over. Nadat ik de VWO had afgerond ben ik direct full time aan de slag gegaan als voice-over. Direct onder de naam ‘Jongerenstem’, want met mijn piepstemmetje was dat een handige naam om op ‘jonge stem’ in Google gevonden te worden.

De huidige stand van zaken

In de loop der jaren heb ik heel veel ervaring opgedaan. Inmiddels ben ik bekend met alle facetten van het voice-over vak en zit ik dagelijks achter de microfoon. Behalve dat ik voice-overs inspreek, produceer ik ook zelf commercials en verhuur ik mezelf als marketeer. Dat blijft dan ook een passie van me. Ik ben wat je noemt een workaholic. Van het leuke werk krijg ik enorm veel energie.

Sander in een opnamestudio waar ook veel tekenfilms worden ingesproken

Sander aan het inspreken bij Cinemeta in Amsterdam

Mijn voice-over werkzaamheden

Vanuit mijn studio aan huis spreek ik in voor zowel binnenlandse- als buitenlandse klanten. Deze bedrijven zijn heel uiteenlopend, denk bijvoorbeeld aan:

 • Reclamebureaus
 • Productiebedrijven
 • Geluidstudio’s
 • Stemmen agencies
 • Directe klanten

Ik zal je wat voorbeelden van interessante projecten geven, waar ik aan meegewerkt heb: voor Leifheit heb ik commercials ingesproken, spots voor Bax Music gedaan, een commercial voor TUC voorzien van mijn stem en diverse klussen voor hogescholen en goede doelen.

De diversiteit van mijn werk maakt dat ik alles met veel plezier doe. Ik geniet ervan om met mijn eigen stijl en werkwijze een positieve bijdrage aan elke productie te leveren.

Waarom zou je mij inhuren?

 1. Een frisse jonge stem die heel divers ingezet kan worden
 2. Een eigen geluidstudio waar ik kan opnemen, editen en monteren
 3. Desgewenst kom ik ook op locatie
 4. Jarenlange ervaring als professionele voice-over
 5. 100% tevredenheidsgarantie
 6. Scherpe tarieven
 7. Snelle levertijd

Beluister een recente commercial:

beluister meer voorbeelden

Ook leuk om te weten…

Je komt als voice over in veel leuke situaties hieronder een paar die ik jullie niet wil onthouden.

Jonge fans

Zeker vijf keer per week word ik per mail, telefonisch of via Instagram door kinderen benaderd. Via Google zoeken ze uit wie toch die spotjes van bijvoorbeeld Disney heeft ingesproken. Daardoor raken ze geïnspireerd en vragen mij of ik weet of zij misschien teken- of animatiefilms in kunnen spreken. Daar ben ik stiekem best een beetje trots op!

SLAM

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Zeventien jaar was ik nog maar toen ik wakker schrok van de wekkerradio, die op SLAM!FM stond en mijn eigen radiospot uitzond! Nadat ik mezelf even had geknepen en wist dat ik echt niet droomde, glom ik van trots.

Zullen we eens afspreken?

Ik houd ervan als klanten steeds weer terugkomen. Dat is voor mij echt genieten. Dezelfde vertrouwde gezichten, de bekende werkwijze en het persoonlijk contact. Dat maakt mijn werk nog leuker dan het al is.

Via het contactformulier kun je contact met mij opnemen. Dat hoeft niet per se voor een nieuwe opdracht te zijn. Misschien wil je eerst informatie, of gewoon even kennismaken. Alles kan. Ik beloof dat ik binnen twee uur contact met je opneem als je het formulier even invult.

Ik spreek (voor) je (in)!

Contact opnemen

Sander

Voice over