Skip to main content

Enthousiaste stem inspreken

Supertof dat ik inmiddels één van de meest gevraagde stemmen ben in Nederland!

SanderVoice-over

Je zoekt een enthousiaste voice-over. Iedereen mag van je product horen. Je zou het liefst zelf achter de microfoon gaan zitten om je enthousiasme over te brengen? Ik help je graag met inspreken van jouw commercial of video.

Beluister onderstaande voorbeelden van recent werk.

1

Wervend

Een dynamische boodschap, ramvol energie en selling.
2

Spontaan

Vrolijk, overtuigend en charmant.

Bel direct om Sander te boeken: 085 130 5344 of stuur een e-mail

(hieronder staan meer voorbeelden)

Werk met Sander

Alles is mogelijk, luister maar...

Stemdemo's downloaden

Wervende voice-over

Als je een jonge doelgroep wilt aanspreken, is het logisch om te kiezen voor een jonge, enthousiaste stem. Vaak sta ik nog te kijken van kinderspots waar je mannenstemmen van rond de vijftig jaar oud hoort onder een spotje. Ongetwijfeld een bewuste keuze van de producent. Maar luistert het kind normaal ook zo goed naar zijn of haar ouders? En wil een kind niet volledig opgaan in een eigen wereld? Daar hoort toch een vrolijke stem bij?

Vrolijke stem

Omdat ik relatief jong ben, klink ik ook jong. Ik kan klinken als die ene grote broer. Of juist mijn stem hoger gebruiken, waardoor het heel vrolijk en dus kinderlijk klinkt. Zoals je in onderstaande voorbeelden kan horen kan mijn geluid best hoog uitkomen. De trommelvliezen van kinderen klapperen als ze mijn overtuigende stem horen op de bekende kinderzenders en ze willen allemaal dat ene stuk speelgoed zelf ook hebben.

Overtuigende stem

Dan kom ik nog wel uit Zeeland, maar dat hoor je zeker niet. Volledig accentloos kan ik vanuit mijn thuisstudio jouw uiteenlopende commercials voorzien van een jonge, mannelijke voice-overstem. En omdat het misschien wel een beetje enthousiast en wervend mag zijn, komt er zelfs nog wel een beetje stemacteerwerk bij aan de pas.

Mocht je een preview willen horen, spreek ik graag een demotekst voor je in. Stuur mij een korte briefing van je productie, zodat je kunt zien dat mijn stem een goede match is.

Bel direct om Sander te boeken: 085 130 5344 of stuur een e-mail

Super fijn hoe snel Sander de opdracht kon uitvoeren, de tone of voice die ik wenste voelde hij goed aan en de audio kwaliteit was heel professioneel.
We hebben al een aantal keer fijn met Sander gewerkt. Hij kan heel snel schakelen en als er eens iets gecorrigeerd moet worden dan wordt het altijd netjes opgelost.
Ik heb altijd een hele fijne samenwerking met Sander.Hij helpt niet alleen met zijn eigen "directe" werk (de commercial), maar is ook altijd bereid om mee te denken.Hierdoor kom je samen op de beste oplossingen voor elke gegeven situatie en dat werkt erg prettig.Verder is Sander professioneel en kun je van hem op aan.Kortom: een aanrader!
We werken al vele jaren samen met Sander. Zeer prettig om mee samen te werken en denkt goed mee.
zeer professioneel, leeft zich goed in de opdracht in (Voice-over is hem veel te kort gedaan, hij is een echte stemacteur), levert snel mooi schoon geluid waar niets meer aan hoeft te gebeuren.
js_loader

Zoek je een andere inspreekstijl?

PersoonlijkStoer

Tarieven en beschikbaarheid

Contact opnemen