Skip to main content

Stoere stem inspreken

Je hoort me ook in telefooncentrales, bioscopen en winkels!

SanderVoice-over

Je wilt een stoere stem inspreken door een voice-over die vooral spannend of zwoel klinkt? Dan help ik je graag. Als jonge stem spreek ik dagelijks spots en filmpjes in. Ik kijk dan ook uit naar een samenwerking met jou.

Beluister onderstaande voorbeelden van recent werk.

1

Spannend

Ramvol actie een voice-over inspreken.
2

Krachtig

Verleiding door je speakers.

Bel direct om Sander te boeken: 085 130 5344 of stuur een e-mail

(hieronder staan meer voorbeelden)

Werk met Sander

Alles is mogelijk, luister maar...

Stemdemo's downloaden

Mannelijke voice-over

Een stoere stem inspreken kan voor een jonge- en oudere doelgroep. De emoties spatten uit je speakers. Ik als mannelijke stem heb diverse spots mogen inspreken voor (kinder)films. Lekker hardselling, hoog in energie en vooral effectief voor je klant. Alles is bespreekbaar. Een goede commercialstem kan zoveel toevoegen aan een productie.

Krachtige stem

Een spannende radiospot nodig? Of juist heftige trailers voor in de bioscoop? Lekker zwoel en verleidelijk ben ik allround inzetbaar, door mijn ruime ervaring in het inspreken van een stoere productie. Al jarenlang ben ik professioneel werkzaam als stemartiest. Maar ook een urban tone-of-voice is mogelijk, die neigt naar straattaal. Lekker veelzijdig. Ideaal toch; een jongensstem met studio aan huis?

Spannende stem

Ramvol energie, superstoer en ook nog eens spannend inspreken. Dat doet Sander al jaren. Je trommelvriezen staan te klapperen bij het horen van de spots, wat voor de uiteindelijke activatie alleen maar sterk werkt. Diverse onderzoeken van STER en Qmusic hebben dat in het verleden aangetoond. Laat zeker weten welke voice-over tekst voor jou mag worden ingesproken.

Bel direct om Sander te boeken: 085 130 5344 of stuur een e-mail

We werken al vele jaren samen met Sander. Zeer prettig om mee samen te werken en denkt goed mee.
Snel en komt altijd zijn afspraken na. Goede stem! En uh, ook een hele aardige vent!
Prima stem, flexibel inzetbaar!
We hebben al een aantal keer fijn met Sander gewerkt. Hij kan heel snel schakelen en als er eens iets gecorrigeerd moet worden dan wordt het altijd netjes opgelost.
Snel, goed en vriendelijk. Precies wat ik er van verwacht. Fijn samenwerken zo!
Ik heb altijd een hele fijne samenwerking met Sander.Hij helpt niet alleen met zijn eigen "directe" werk (de commercial), maar is ook altijd bereid om mee te denken.Hierdoor kom je samen op de beste oplossingen voor elke gegeven situatie en dat werkt erg prettig.Verder is Sander professioneel en kun je van hem op aan.Kortom: een aanrader!
js_loader

Zoek je een andere inspreekstijl?

PersoonlijkEnthousiast

Tarieven en beschikbaarheid

Contact opnemen