Jongerenstem.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement.

Contactgegevens

Hoogewei 74
4464 AM Goes
T: 085 130 5344
E: [email protected]

Verwerking van persoonsgegevens

De volgende persoonsgegevens worden verwerkt door Jongerenstem.nl indien u gebruik maakt van onze diensten en/of indien u deze aan ons heeft verstrekt:

  • NAW-gegevens
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over de activiteiten op de website van Jongerenstem.nl
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Jongerenstem.nl gebruikt deze gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Contact opnemen
  • Levering van dienst
  • Afhandeling van betaling
  • Optimalisering van de website van Jongerenstem.nl

Jongerenstem.nl bewaart de bovenstaande gegevens niet langer dan noodzakelijk is. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen en/of te verwijderen. Daarnaast kunt u een verzoek indienen om uw persoonsgegevens over te laten dragen aan derden. Neem hiervoor contact op met [email protected].

Verwerkte persoonsgegevens worden indien nodig, intern gedeeld. Persoonsgegevens worden enkel gedeeld met externe partijen, zoals de accountant, indien dit noodzakelijk is. De gegevens worden niet gedeeld met overige partijen tenzij hier voorafgaand toestemming voor is verleend.

Gebruik van cookies of vergelijkbare technieken

De website van Jongerenstem.nl kan bestanden bevatten van derden. Jongerenstem.nl maakt gebruik van Google Analytics, MailChimp, Google Ad, Bing Ads en Facebook Ads.

Deze partijen hebben de mogelijkheid om cookies te plaatsen op de website van Jongerenstem.nl. Deze cookies zorgen er voor dat de website van Jongerenstem.nl naar behoren werkt en dat voorkeursinstellingen worden onthouden. Het is niet mogelijk om cookies uit te schakelen.

Doordat Jongerenstem.nl gebruik maakt van de diensten van bovengenoemde partijen is het mogelijk om het bezoekers gebruik in te zien en de website van Jongerenstem.nl hierop aan te passen en te optimaliseren.

Recht tot wijzigen

Jongerenstem.nl behoudt het recht om de privacy statement aan te passen. Wijzigingen worden gepubliceerd op deze pagina.

Aanvullende informatie

Wenst u verder nog informatie of heeft u vragen over de privacy statement van Jongerenstem.nl? Neem dan contact met ons opnemen via [email protected].

Voor aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/.