Persoonlijke stem inspreken

Al ruim 14 jaar spreek ik in voor de mooiste merken ter wereld.

SanderVoice-over

Je zoekt een jongensstem die als zichzelf klinkt. Dat kan een reclamespot zijn, maar ook een webvideo. Een boodschap overdragen aan een publiek. Warm en oprecht, een naturel geluid. Een persoonlijke stem inspreken.

Beluister onderstaande voorbeelden van recent werk.

1

Naturel

Een beetje acteren, maar vooral authentiek, eerlijk en oprecht.
2

Fris

De boodschap moet helder zijn, lekker strak en duidelijk.

Bel direct om Sander te boeken: 085 130 5344 of stuur een e-mail

(hieronder staan meer voorbeelden)

Offerte aanvragen

Alles is mogelijk, luister maar...

Stemdemo's downloaden

Vriendelijke stem

Zoek je een stem uit Nederland? Dus niet Vlaanderen, maar echt Nederland als in Holland? Dan zou ik je graag willen helpen met mijn frisse, warme of juist vriendelijke stem. Ik ben breed inzetbaar en kan prima een naturelle, persoonlijke stem inspreken. Het is maar net waar jij naar op zoek bent. We vinden altijd de juiste tone-of-voice.

Natuurlijke voice-over

Dagelijks mag ik met veel Nederlandse en buitenlandse bedrijven samenwerken om commercials of bijvoorbeeld webfilmpjes te voorzien van een voice-overstem. En hoe het dan exact moet klinken is natuurlijk bespreekbaar. Dat hangt helemaal af van je opdracht. Iedere boeking is weer anders. Hoe wil jij het hebben? Laat het me weten.

Jongensstem

Of je nu een acteerspotje nodig hebt met een jongensstem of juist naturelle voice-over wilt hebben in een webvideo. Iedere dag hoor je mijn natuurlijke stemgeluid op verschillende zenders en verschillende websites voorbij komen. Mijn geluid is een zuiver en vooral pure stem. Lekker authentiek.

En heb je haast bij een productie? Of is het budget niet groot genoeg om met z’n allen naar een studio te gaan? Want, eerlijk is eerlijk, dan zit je ook met reiskosten. Mijn thuisstudio biedt dan een uitkomst, die is gratis.

Bel direct om Sander te boeken: 085 130 5344 of stuur een e-mail

JP G
JP G
Prima stem, flexibel inzetbaar!
Pieter Goorden
Pieter Goorden
Razendsnelle reacties, snelle en vakkundige levering, volop keuze in aangeleverde intonaties en eindmontages en prettige werkwijze!
HFCM Communicatie
HFCM Communicatie
We hebben al een aantal keer fijn met Sander gewerkt. Hij kan heel snel schakelen en als er eens iets gecorrigeerd moet worden dan wordt het altijd netjes opgelost.
Ernst-Jan Bakker-Brökling
Ernst-Jan Bakker-Brökling
Snel, goed en vriendelijk. Precies wat ik er van verwacht. Fijn samenwerken zo!
Geert van Tol
Geert van Tol
zeer professioneel, leeft zich goed in de opdracht in (Voice-over is hem veel te kort gedaan, hij is een echte stemacteur), levert snel mooi schoon geluid waar niets meer aan hoeft te gebeuren.
Axel Wagenaar
Axel Wagenaar
Snel en komt altijd zijn afspraken na. Goede stem! En uh, ook een hele aardige vent!
js_loader

Zoek je een andere inspreekstijl?

EnthousiastStoer

Tarieven en beschikbaarheid

Contact opnemen